Hírek

Találkozó Paolo Aureliano Becchivel

Csiszár Jenő milánói főkonzul június 1-én hivatalában fogadta Paolo Aureliano Becchit, a Genovai Egyetem és a Luzerni Egyetem Jogi Karának professzorát, az Eötvös Loránd Tudományegyetem díszdoktorát.
Tovább

Pietra Ligure In Fiore

Május 28-án hetedik alkalommal került megrendezésre a Pietra Ligure InFiore elnevezésű nemzetközi virágképkészítő fesztivál. A rendezvényen több mint 800 művész között, litván, argentin, francia, spanyol, lengyel és német csapatok mellett Csömör csapata is részt vett.
Tovább

Baráti találkozó és sportszakmai megbeszélés a főkonzuli rezidencián

Ivkovicsnè Bères Timea a Kecskemèti Junior Sport Nonprofit KFT ügyvezető igazgatója és férje, Stojan Ivkovics, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, látogatást tettek Észak-Olaszországban, melynek keretén belül sportszakmai megbeszélést folytattak Csiszár Jenő milánói főkonzullal.
Tovább

Beiktatták Magyarország új köztársasági elnökét

2022. május 14. napján a budapesti Kossuth téren, az Országház előtt, ünnepélyes keretek között került sor Magyarország új köztársasági elnökének, Novák Katalin asszonynak a beiktatására.
Tovább

Caravaggio-díjátadó Milánóban

2022. április 20-án zajlott Milánó Leoardo da Vinci Tudományos és Technológiai Múzeum Genacolo termében a neves Caravaggio kitüntetések átadása. A zsűri idén két magyar festőművész, Vészabó Noémi és Komoróczki Nóra munkásságát is a rangos díjjal ismerte el.
Tovább