Hírek

Az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára emlékeztek Velencében

Az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából március 18-án ünnepi megemlékezést szervezett Velencében a Trivenetói Olasz-Magyar Kulturális Társaság és Magyarország velencei Tiszteletbeli Főkonzulátusa a venetói magyar közösség számára, amelyen a milánói Főkonzulátus részéről Dr. Varga Marianna első beosztott vett részt.
Tovább

Tokaji borokat bemutató sorozat Észak- Olaszországban a Milánói Főkonzulátus szervezésében

Egy háromállomásos borkóstoló sorozatot szervezett a Milánói Főkonzulátus 2018. március 12-14 között szakmai és üzleti közönség előtt, tokaji borkülönlegességek, kiemelten a Tokaji Furmint olasz piacon való bemutatásának és újra-pozicionálásának céljával.
Tovább

Koszorúzás Frigyesy Gusztáv honvéd alezredes síremlékénél, valamint Petőfi Sándor szobránál

2018. március 15-én délelőtt főkonzulátusunk nevében, Csiszár Jenő Főkonzul és Dr. Berényi Márk konzul jelenlétében, Siposs Ernő Péter dandártábornok, a NATO solbiatei székhellyel működő gyors reagálású hadtestének katonái, valamint az Ózdi Lovas Klub és Huszár-laktanya hagyományőrzői, koszorút helyeztek el Frigyesy Gusztáv 1848-as honvéd alezredes milánói sírjánál.
Tovább

Megemlékezés

Megemlékezést tart a Milánói Főkonzulátus az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc 170. évfordulója alkalmából március 15-én 17 órakor az Ambrosiana Könyvtár és Képtár belső udvarában (Milano, Via Cardinale Federico, 2).
Tovább

Bolzanoi hivatalos látogatás

Hivatalos látogatást tett Csiszár Jenő Főkonzul 2018. február 20-22 között Bolzanoban.
Tovább