Hírek

Ecomondo Green Technology Expo

Magyarország Milánói Főkonzulátusa aktívan képviseltette magát a 2021. október 26-29. között Riminiben megrendezett Ecomondo Green Technology Expón.
Tovább

Brescia-Ferencváros mérkőzés Bresciában

2021. október 26-án este az FTC vízilabda szakosztályának meghívására a milánói főkonzulátus is részt vehetett a Bl sorozat Brescia-Ferencváros mérkőzésén Bresciában.
Tovább

Csiszár Jenő főkonzul a Dominioni Pasta vezérigazgatójával egyeztetett

Csiszár Jenő főkonzul a Host vendéglátó-, a Tutto Food élelmiszer- illetőleg a Meat-Tech nagyszabású húsipari kiállítás keretében találkozott a Dominioni Pasta világhírű tésztagépgyártó tulajdonosával, Fabrizio Dominionival, akivel màr a cég potenciális magyarországi üzleti szerepvállalásának ütemtervéről egyeztettek.
Tovább

Kereskedelmi kiállítások a Milano Fierán

2021. október 22-26. között került megrendezésre a milánói Fierán a Host vendéglátóipari-, a Tutto Food élelmiszeripari-, és a Meat-Tech húsipari kiállítás Miliánóban.
Tovább

Kétnapos üzleti workshop a Dolomitokban

2021. október 24-25-én a Dolomitok exkluzív szállodájában, a Pinzolo-i Lefay Resort Dolomiti & Spa-ban, kétnapos üzletfejlesztési workshopra került sor a Visit Hungary szervezésében, amelyre meghívást kapott a milánói főkonzulátus is.
Tovább