Hírek

Az új bolgár főkonzul bemutatkozása Milánóban

2023. március 3-án egy fogadás keretei között bemutatkozott Dott.ssa Ana Paskaleva, Bulgária új főkonzulja Milánóban.
Tovább

Doberdò del Lago polgármestere hivatalában fogadta Vargha Tamás miniszterhelyettest és Csiszár Jenő főkonzult

2023. február 16-án Doberdò del Lagoban Fabio Vizintin polgármester hivatalában fogadta Csiszár Jenő főkonzult és Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettest. A magyar küldöttség a világháborús emlékhelyek kapcsán folytatott egyeztetéseket.
Tovább

Miniszterhelyettesi látogatás Doberdò del Lagoban a magyar kápolnánál

2023. február 16-án Csiszár Jenő főkonzul Doberdò del Lagoban fogadta a Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes vezette delegációt. Fabio Vizintin Doberdò del Lago polgármestere, Vargha Tamás és prof. dr. Pintér Lajos tiszteletbeli főkonzul társaságában a delegáció koszorút helyezett el az itt elesett hősök emlékére a magyar kápolnában.
Tovább

Az EU Tanácsa svéd elnökségi programjának bemutatása Milánóban

2023. január 30-án a Palazzo delle Stelline-ben került sor az Európai Unio Tanácsa cseh elnökségi időszakát záró értékelőre és a soros svéd elnökség prioritásainak bemutatására a két érintett nagykövetség részvételével.
Tovább

Weisz Árpádra emlékeztünk Bolognában

1944. január 30-án, az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban elhunyt válogatott labdarúgónkra, a Bologna FC-vel edzőként két scudettót begyűjtő Weisz Árpádra és családjára emlékeztünk 2023. január 29-én, vasárnap.
Tovább